Currículum

Nascuda a Girona el 1974. Estudia amb Montserrat Massaguer, i més tard amb Eulàlia Solé al Conservatori de Badalona, on obté el Títol Superior de piano amb Menció d’Honor. Posteriorment, continua els seus estudis a l’escola Musici Artis de Brussel·les i al Conservatori de Rotterdam amb Aquiles Delle-Vigne, on l’any 2000 es gradua amb el Títol Superior holandès Uitvoerend Musicus, i el 2002 finalitza el títol 2e fase. El 2003 obté el Premi d’Honor del Títol Superior de Música de Cambra al Conservatori Municipal de Barcelona, i va cursar un postgrau amb Miquel Farré al Conservatori del Liceu.

Primer premi ex aequo al Concurs de piano de Berga (1989) i tercer ex aequo a Vilafranca del Penedès (1992). L’any 2000 guanya un dels primers premis i obté la màxima qualificació d’entre totes les categories al concurs Mascia Masin de San Gemini (Itàlia). El 2004 és premi «Núria Borés» (a la millor interpretació de les obres de Massià) al concurs Joan Massià.

Des de ben jove va assistir a cursos de piano amb Luiz de Moura, Nina Svetlanova, Josep Maria Colom, Joaquín Achúcarro, Paul Badura-Skoda, Jean Pierre Dupuy i Boris Berman entre molts altres.

En l’època d’estudiant i en els inicis de la seva vida professional, va tocar de solista amb algunes orquestres, i va fer nombrosos recitals de piano sol i de música de cambra arreu de Catalunya i Espanya, així com en diferents llocs dels Països Baixos, França, Itàlia i Anglaterra. Va actuar dins el VI cicle El primer Palau el 2001, i en el terreny discogràfic té enregistrada la integral dels Preludis de Claude Debussy amb el segell Anacrusi (2003).

Entre els anys 2003 i 2011 va tenir duet amb el clarinetista Jaume Sanchis Carretero. També ha estat membre del Trio Artesania amb l’oboista Philippe Vallet i la violoncel·lista Gaëtane Duynslaeger, i actualment forma part del Trio per l’Art, juntament amb David Olmedo (violí) i Gaëtane Duynslaeger (violoncel).

Des del curs 2004-05 és repertorista a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona, i el seu repertori amb instruments de corda i vent ha augmentat considerablement amb el pas dels anys.